Kamp Malzemeleri

24-07-2019 14:39
Kamp Malzemeleri

Kamp Malzemeleri

Yılın her mevsimi için dizayn edilmiş, kamp çadırları ve araç gereçleri, kamp yapmayı sevenler hem kullanışlı hem de uzun ömürlüdür. Kamp malzemeleri, kamp için dört dörtlük setler halinde satılmakla birlikte, kampçıların ihtiyaçlarını karşılayacak bütün teçhizatı içinde bulundurmaktadır. Çadırlar, çantalar, kamp araç gereçleri ve çadır içi ürünlerimiz, son derece kaliteli malzemelerden yapılarak her türlü ortama ve koşula dayanıklı hale getirilmiştir. Alıcıların uzun yıllarca kullanabileceği kamp araç gereçleri, kamp sırasında güvenle kullanabilecekleri malzemelerden oluşmaktadır. İstediğiniz ürünü gönül rahatlığıyla, avcity.com güvencesiyle kullanabilirsiniz.

 


Kamp Çadırlar Ve Modelleri

Her türlü doğa ve dağ ortamına dayanıklı hale getirilmiş kamp çadırlarımız, taşınması kolay ve aynı zamanda kurulum kolaylığı sağlayan ürünlerimizdendir. Kamp malzemeleri arasında yer alan kamp çadırları, kış ve yaz mevsimleri için istediğiniz modellere sahiptir. Tek kişilik, çift ve üç kişilik gibi giderek artan kamp çadırları, ihtiyacınız olan kişi sayısına göre tasarlanmıştır. Mevcut kişi sayısı ve ağırlığı kamp koşullarına göre ayarlanmış, kamp çadırlarımız, 4 mevsim çadırlar olarak da ürünlerimizin arasında bulunmaktadır.

Kamp Setleri

Kampçıların doğada ve dağ ortamında ihtiyacı olabilecek bütün ürünlerin içinde olduğu, kamp setleri, kamp tatili yapmak isteyenlerin olmazsa olmaz ürünlerimizdendir. İçerisinde uyku tulumu, mat, çadır ve kamp çantalarının olduğu, kamp setleri kaliteli malzemelerden üretilerek uzun ömürlü olması sağlanan malzemelerdir. 2 kişilik ve üç kişilik kamp setleri olarak tasarlanan ürünlerimiz, kamp koşullarına göre ağırlıkları da taşınabilecek düzeydedir. Ürün özelliklerine göre istediğiniz koşullarda kullanabileceğiniz, kamp setleri avcity.com adresimizden temin edebilirsiniz.

Balta, Pala Ve El Aletleri Ve Kamp Malzemeleri

Kampta ihtiyacınız olacak, kazma, kesme ve sabitleme işlemlerini yapabileceğiniz kamp malzemeleri avcity.com adresimizde uygun fiyatlarda, ulaşabileceğiniz kolaylıktadır. İstediğiniz hafif, elcik kısmı kolay tutumlu ve kaliteli el aletleri ürünlerimiz arasında mevcuttur. Keskin ve hafif testereler, balta ve çekiçler kampçılık için tasarlanmış, kullanıcıların işini kolaylaştırmak öncelikler arasında yer almaktadır. Taşınması ve kullanması kolay, son derece kaliteli el aletleri sizi yarı yolda bırakmayacaktır.

 

Kamp Aksesuarları Ve Modelleri

Kamp malzemeleri arasında sürekli ihtiyaç duyulan kamp aksesuarları, işinizi kolaylaştıracak ve kamp sırasında düzenli olmanızı sağlayarak eşya kaybetmenizi önleyecektir. Kamp aksesuarları arasında yer alan, su torbaları, çadır tabanlıkları, su geçirmez harita kılıfları gibi birçok ürün bulunmaktadır. Özellikle çadır bakımı için ihtiyaç duyulan ürünleri yanı sıra, kampçılık sporunda güçlendirici ürünlerimiz de kamp aksesuarları arasındadır.

Gitmek istediğiniz doğa şartlarına göre, kaya, yamaç, kar ve toprak gibi birçok olası duruma elverişli kamp aksesuarları, kampçılık sporuyla ilgilenen herkesin uygun fiyatlara alabileceği ürünlerimizdendir. İstediğiniz her türlü malzeme, kaliteli ve uzun ömürlülük testleri yapılarak sitemize koyulmuştur. Kaliteli kamp malzemeleri ve aksesuarları için avcity.com adresimizden uygun fiyatlara alışveriş yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.