Balık Avı

24-07-2019 14:26
Balık Avı

Balık Avı

Avcılık sporları arasında popüler olan balık avı, birçok kişinin zevkle yaptığı sporlar arasındadır. Özellikle deniz ve göl balıkları için özel olarak tasarlanmış oltalar ve diğer balıkçılık malzemeleri, balıkçılık için ideal seçimlerinizden olacaktır. Balıkçılık içi ihtiyaç duyulan birçok ürün, kaliteli malzemelerden yapılarak her türlü deniz ürünü için özel olarak tasarlanmıştır. Uzun ömürlü ve kolay kullanıma sahip balıkçılık ürünleri avcity.com adresimizde bulunmaktadır.

 

Olta Kamışları

Hassas algılama ve kolay tutuşlu olta kamışları, balık avı malzemelerimiz arasında birçok çeşit bulunmaktadır. İstediğiniz boy ve ölçülerde olta malzemeleri, balıkçılık için ideal olarak tasarlanmıştır. Hassas algılama ve misina geçirme kolaylığı bulunan olta kamışlarımızda katlanabilir ve kolay taşınabilir özellikler vardır. Discovery ve teleskopik olta kamışı modelleriyle, istediğiniz su ürününü kolaylıkla avlayabilirsiniz. Aynı zamanda 240 cm ile 800 cm arasında olta çeşitlerimizle profesyonel balıkçılık seviyesine ulaşabilirsiniz.

Olta Makineleri

Savurma ve sürüme özellikleri bulunan olta makineleri hem işinizi kolaylaştıracak hem de daha çok balık avlamanızı sağlayacaktır. Olta kamışı eklentisi olan olta makineleri, bütün misina ipleri için ideal boylardadır. Balık avı ürünleri arasında en çok tercih edilen malzemelerden biri olan makineler, kullanımı kolay ve profesyonel balıkçılık için önemli parçalardandır. İstediğiniz su koşullarında kullanabileceğiniz Olta makineleri birçok kaliteli markanın bulunduğu avcity.com sitemizden kolaylıkla temin edebileceğiniz parçalardandır.

 

Balıkçılık Çantaları Ve Modelleri

Balıkçılık herkesin zevkle yaptığı hobiler arasında yer almaktadır. Bu hobiyi destekleyen malzemeler olduğunda daha da zevkli bir hale gelebiliyor. Balık avı malzemeleri arasında yer alan, balıkçılık çantaları taşıma ve yürüme kolaylığı sağlayarak, balıkçılık sporunu sevenler için sitemizde yer alıyor. İstediğiniz boy ve askılık seçenekleriyle yem ve misina kutuları bulunan çantalarımız mevcut. Aynı zamanda sırt, bel ve bacak askılı çantalar, bazuka kılıfları avcity.com sitemizde kolaylıkla ulaşabileceğiniz seçenekler arasındadır.

Balıkçılık Aksesuarları

Balıkçılık sporları arasında ihtiyaç duyulan her türlü av malzemesi, birçok çeşit ve markayla avicty.com sitemizde mevcuttur. Her zaman kaliteli ve kolay kullanıma sahip olta, çanta, balık tutucular, balık kepçeleri balıkçılık sporları için ideal seçimler olabilir. Birçok ağ, olta başlıkları, livar, ağız açıcı, sazan tartma çantası ve teleskop kakıç gibi aksesuarlar kolaylıkla kullanabileceğiniz avcılık malzemeleri arasında yer almaktadır. İstediğiniz her türlü balıkçılık malzemesi son derece kaliteli malzemelerden yapılarak, uzun ömürlü olma özellikleri taşımaktadır.

 

Balıkçılık Alarm Ve Zil Modelleri

Balıkçılık sporunda kullanılması gereken güzel aksesuarlarından biri olan alarm ve ziller, olta kamışları için ideal ses ve boya sahiptir. Balık avı için kolaylık sağlayacak aksesuarlar, olta hassasiyetini anında algılayan alarm ve zil sistemleri, balık oltaya takıldığı anda sizi uyararak ve oltayı çekmeniz gerektiğini hatırlatacaktır. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlarda olan olta zil ve alarmları, ihtiyacınız olan model ve seçeneklerle Avcity.com adresimizde.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.